Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Battlefield Combat Black ops 2 MOD APK BFBO2-2.1.1 [mod money-ad free]

TOP ANDROID APPS & MODDED GAMES !!!
Εδώ και πολύ καιρό..., σε μια ξεχασμένη γη...
Πολύ λίγοι άνθρωποι θυμούνται όταν άρχισε ο πόλεμος. Ακόμα λιγότεροι άνθρωποι θυμούνται γιατί.
Αυτό είναι το έτος 607 AWS. 607 χρόνια ατελείωτες σύγκρουσης, η αυτοκρατορία δεν είναι παρά ένα απέραντο πεδίο μάχης μεταξύ του Black Ops και των επαναστατών της Καρχηδόνας. Πολλά συστήματα αστέρων έχουν καεί σε στάχτη σε μια κλιμάκωση του μίσους όπου μπορεί να επιβιώσει μόνο το ισχυρότερο καταδρομείς, ελεύθερους σκοπευτές και σκοπευτές. Αφού έφτασε στο αποκορύφωμά της, αιώνες πριν, τώρα η τεχνολογία είναι απλώς ένα εξαθλιωμένο εργαλείο στα χέρια των δολοφόνων βιασμένος και τυχοδιώκτες. Αλλά κάτι έχει αλλάξει... όπου και αν το Black Ops έχει κερδίσει πρόσφατα την ηγεσία σε μια αιματηρή εσωτερική σύγκρουση, ο νεαρός και ταλαντούχος νέος ηγέτης ανταρτών έχει ανακαλύψει σε μια απομακρυσμένη χώρα αρχαία ερείπια από ένα παράξενο πολιτισμού, με άγνωστη τεχνολογία η οποία θα μπορούσε να ενεργοποιήσετε τις παλίρροιες της ιστορίας και της εξουσίας. Φήμες μιλούν στα σύνορα σχετικά με τις μάχες, κατέληξαν σε μόνο λίγα λεπτά, ενώ οι ηγέτες της αυτοκρατορίας που φαινόταν να έχει το μυαλό τους ελέγχονται...

Είστε ένα πρόσφατα διοριστεί διοικητής αυτοκρατορία, βετεράνος από το πεδίο της μάχης, ειδικός στην τόσο χέρι με χέρι την καταπολέμηση και την στρατηγική. Σκοτώστε τους εχθρούς σας σε η σύγκρουση και η πάλη για τη δόξα της αυτοκρατορίας... και δόξα δική σας - ή ίσως θα πρέπει να προσέξετε να άλλες ενδιαφέρουσες προσφορές.

Battlefield Combat Black Ops 2 είναι ένα shooter πρώτου προσώπου, όπου θα μπορείτε να αγώνα σε ελεύθερο σκοπευτή και τουφέκι στάδια, όλα σε μια ιδιαίτερα λεπτομερή φουτουριστικό περιβάλλον όπου θα νιώσετε την πίεση του να είναι η πρώτη γραμμή στο το batllefield.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ - διαφορετικά όπλα, προσαρμόσιμη και αναβαθμίσιμη μαμά; - ρεαλιστική γυρίσματα της όπλο σου; - περισσότερο από 60 προσεκτικά σχεδιασμένα σενάρια; - πραγματική 3D γραφικά βελτιστοποιηθεί για μια ευρεία ποικιλία των συσκευών; - δημιουργία σας πολύ δικό βάσης!
-Multiplayer! Ασκούν προκλητική μάχες παίκτης εναντίον παίκτης; - εύκολο να το μάθει, σκληρός να κυριαρχήσει; - ΕΝΤΕΛΏΣ δωρεάν.
-Ατέλειωτα κύματα των εχθρών AI ελεγχόμενη; - A σύγχρονο παιχνίδι μάχης θα θυμάστε. �Battlefield Combat Black Ops 2�

Download MOD APK



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράψετε ένα σχόλιο για κάποια εφαρμογή ή Game που έχετε κάποιο πρόβλημα και δεν σας λειτουργεί

Δημοφιλείς Αναρτήσεις