Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Transport tycoon MOD APK 0.38.2311 [Unlocked]

TOP ANDROID APPS & MODDED GAMES !!!
Δημιουργήστε την απόλυτη αυτοκρατορία μεταφορών!
Πάρτε τον έλεγχο της δικής σας εκκολαπτόμενης εταιρείας μεταφορών και χρησιμοποιήστε τις δεξιότητές σας στη μηχανική και την επιχειρηματική σας διορατικότητα για να διατηρήσετε σταθερή τη μεταφορά εμπορευμάτων και επιβατών και την άφθονη εισροή χρημάτων!

Το Transport Tycoon περιέχει όλα εκείνα τα στοιχεία που έκαναν το αυθεντικό παιχνίδι για Η/Υ διαχρονικό συν πληθώρα νέων εξαιρετικών χαρακτηριστικών, μεγαλύτεροι, πιο εμπλουτισμένοι κόσμοι, προσομοίωση με μεγαλύτερο βάθος και μια τεράστια ποικιλία επίγειων, θαλάσσιων και εναέριων οχημάτων. Η νέα διαισθητική διεπαφή της οθόνης αφής καθιστά τη δημιουργία και διατήρηση του δικτύου μεταφορών σας ευκολότερη από ποτέ.

Το Transport Tycoon είναι το εισιτήριό σας για πολλές ώρες συναρπαστικής διασκέδασης που θα σας ικανοποιήσει είτε προγραμματίζετε και κατασκευάζετε φιλόδοξα έργα μηχανικής ή απλά εξερευνάτε τις περίπλοκες λειτουργίες προσομοίωσης του κόσμου του παιχνιδιού.

Το TRANSPORT TYCOON είναι η τελική εκδοχή του κλασσικού παιχνιδιού προσομοίωσης που δημιουργήθηκε από την 31x και την Origin8 Technologies σε συνεργασία με τον Chris Sawyer, τον αυθεντικό σχεδιαστή και κατασκευαστή των franchise των TRANSPORT TYCOON και της ROLLERCOASTER TYCOON.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

• Αναπτύξτε δίκτυα λεωφορείων και τραμ ώστε να μετατρέψετε αδρανείς κωμοπόλεις σε πόλεις που θα σφύζουν από ζωή.
• Τοποθετήστε σιδηροδρόμους που θα διασχίζουν τη χώρα από τη μία άκρη στην άλλη για να διατηρήσετε τον εφοδιασμό των βιομηχανιών με πολύτιμους πόρους.
• Κατασκευάστε ογκώδεις γέφυρες σκάψτε τούνελ και αναπτύξτε εργαλεία μετακίνησης του εδάφους για να λαξεύσετε ένα μονοπάτι μέσα από ορεινά εδάφη.
• Χτίστε αεροδρόμια και λιμάνια για τη μεταφορά εμπορευμάτων και επιβατών σε πιο μακρινές περιοχές και με μεγαλύτερη ταχύτητα σε έναν κόσμο που αλλάζει αστραπιαία.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ

• Μια ευρεία ποικιλία όμορφων τοπίων που περιλαμβάνουν ερήμους, δάση, βουνά, κοιλάδες και νησιά.
• Μερικά ρεαλιστικά σενάρια προσαρμοσμένα για περιοχές της Βόρειας Αμερικής και της Ευρώπης σε διαφορετικές περιόδους στον 20ο αιώνα.
• Ένας κόσμος εμπλουτισμένης προσομοίωσης με εναλλασσόμενες εποχές και βιομηχανίες, φάρμες και κωμοπόλεις.
• Μια ολοκαίνουρια διεπαφή σας προσφέρει οτιδήποτε χρειάζεστε για να εξερευνήσετε και να αλληλεπιδράσετε με τον κόσμο στα πόδια σας.

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

• Επιλέξτε ανάμεσα σε 49 σενάρια που είναι σχεδιασμένα από ειδικούς για να ταιριάζουν σε όλα τα επίπεδα δεξιοτήτων και στυλ παιχνιδιού.
• Προσπαθήστε να παραμένετε ένα βήμα μπροστά από τις προηγμένες εταιρείες του ανταγωνιστή οι οποίες δραστηριοποιούνται με τεχνητή νοημοσύνη.
• Παρακολουθήστε την πρόοδο της επιχείρησής σας και αντιμετωπίστε οποιαδήποτε προβλήματα με αναλυτικά εταιρικά στατιστικά στοιχεία.
• Αποδείξτε στον εαυτό σας ότι αξίζετε τον τίτλο του Transport Tycoon και αποδεχτείτε τις Δοκιμασίες των 100 Χρόνων για τις οποίες απαιτούνται πολλές ώρες από τη ζωή σας!

Download MOD APK


Download OBB


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράψετε ένα σχόλιο για κάποια εφαρμογή ή Game που έχετε κάποιο πρόβλημα και δεν σας λειτουργεί

Δημοφιλείς Αναρτήσεις