Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Ruzzle v2.1.4 [full]

THE BEST ANDROID APPS & MOD GAMES !!!

Το Ruzzle είναι το γρηγορότερο παιχνίδι λέξεων στον κόσμο.
Μπορείτε να παίξετε εναντίον άλλων παιχτών και ο στόχος σας είναι να βρείτε όσον το δυνατόν περισσότερες λέξεις
μέσα σε 2 λεπτά. Σχηματίζετε λέξεις από ένα σύνολο γραμμάτων, κάνοντας swipe με το δάχτυλό σας στην οθόνη.
Περισσότεροι από 50 εκατομμύρια παίκτες παίζουν Ruzzle σε 13 γλώσσες, οπότε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα θα μπορείτε να παίξετε με έναν τυχαίο αντίπαλο.
Μπορείτε επίσης να παίξετε εναντίον των φίλων σας στο Facebook απλά συνδέοντας το λογαριασμό σας ή προσθέτοντας τους μέσω του username τους.

Κάθε παιχνίδι αποτελείται από 3 γύρους και ο παίκτης με τους περισσότερους βαθμούς είναι ο νικητής. Μπορείτε να παίξετε κάθε γύρο όποτε θέλετε, έτσι ώστε να προσαρμόσετε το παιχνίδι στο δικό σας καθημερινό πρόγραμμα.

Για να κερδίσετε ένα παιχνίδι θα πρέπει να βρείτε τις μεγαλύτερες λέξεις, δυσκολότερες και περισσότερες λέξεις μέσα σε 2 μόνο λεπτά!

Όπως και στο Scrabble, θα δείτε ότι κάνοντας λέξεις με συγκεκριμένα γράμματα, σας δίνει περισσότερους βαθμούς. Σιγουρευτείτε ότι χρησιμοποιείτε τα γράμματα με bonus όσο το δυνατόν περισσότερο! Τα γράμματα TW και DW είναι τα πιο δυνατά!

Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε όλα τα σκορ που έχετε πετύχει καθώς επίσης και ποιος από τους φίλους σας είναι ο καλύτερος, αλλά πάνω από όλα, μπορείτε να δείτε τα δικά σας στατιστικά έτσι ώστε να γίνετε καλύτερος όσο παίζετε. Το Ruzzle είναι ο ιδανικός τρόπος να "σκοτώσετε" την ώρα σας ενώ ταυτόχρονα κρατάτε το μυαλό σας σε εγρήγορση, μαθαίνετε νέες λέξεις, βελτιώνετε το λεξιλόγιό σας και διασκεδάζετε.

Μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι στις παρακάτω γλώσσες:

Αγγλικά
Γαλλικά
Γερμανικά
Ισπανικά
Ιταλικά
Δανέζικα
Νορβηγικά
Ολλανδικά
Σουηδικά
Πορτογαλικά
Τούρκικα
Ρώσικα
Ελληνικά



Μάθετε περισσότερα για τις κατατάξεις στο www.ruzzle-game.com

Μείνετε up to date με το Ruzzle μέσω Facebook στο www.facebook.com/ruzzlegame και μέσω Twitter στο twitter.com/ruzzlegame

APK


More info:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράψετε ένα σχόλιο για κάποια εφαρμογή ή Game που έχετε κάποιο πρόβλημα και δεν σας λειτουργεί

Δημοφιλείς Αναρτήσεις