Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Cerberus Αντικλεπτικό

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ANDROID MOD APPS & GAMES !!!
Το Cerberus είναι μια πλήρης αντικλεπτική εφαρμογή, με την καλύτερη προστασία για να ανακτήσετε την χαμένη ή κλεμένη Android συσκευή σας. Αυτή είναι μια δωρεάν δοκιμή για μια εβδομάδα, μετά μπορείτε να αγοράσετε μια εφ' όρου ζωής άδεια για μια μικρή τιμή (4.99€) μέσα από την εφαρμογή: χωρίς μηνιαία ή ετήσια συνδρομή, μια εφάπαξ πληρωμή. Η άδεια σχετίζεται με τον λογαρισμό σας στο Cerberus, αν έχετε πολλές συσκευές μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε όλες (έως 3) με τον ίδιο λογαριασμό.

Έχει τρεις τρόπους προστασίας της συσκευής σας:
-Απομακρυσμένος έλεγχος μέσω της ιστοσελίδας www.cerberusapp.com
-Απομακρυσμένος έλεγχος μέσω γραπτών μηνυμάτων (SMS)
-Έλεγχος κάρτας SIM (για συσκευές που έχουν SIM): θα λαμβάνετε αυτομάτως ειδοποιήσεις αν κάποιος χρησιμοποιήσει το τηλέφωνό σας με μη εξουσιοδοτημένη κάρτα SIM

Ο απομακρυσμένος έλεγχος σας επιτρέπει να εκτελέσετε πολλές λειτουργίες στην συσκευή σας, όπως:
-Εντοπισμός και ανίχνευση
-Ξεκίνημα ενός δυνατού συναγερμού ακόμα και αν η συσκευή είναι στο αθόρυβο
-Διαγραφή της εσωτερική μνήμης καθώς και της κάρτας SD
-Απόκρυψη του Cerberus από το συρτάρι εφαρμογών
-Κλείδωμα της συσκευής με κωδικό
-Εγγραφή ήχου από το μικρόφωνο
-Λίστα με τις κλήσεις που έγιναν ή λήφθηκαν
-Πληροφορίες σχετικά με το δίκτυο και τον φορέα που είναι συνδεδεμένη η συσκευή σας
- Και πολλά άλλα!

Το Cerberus ενεργοποιεί αυτόματα το GPS αν είναι κλειστό και προσπαθεί να εντοπίσει την συσκευή σας (μόνο σε Android < 2.3.3) και μπορείτε να το προστατέψετε από απεγκατάσταση - περισσότερες πληροφορίες στις ρυθμίσεις της εφαρμογής.
Η εφαρμογή λειτουργεί ακόμα και χωρίς πρόσβαση στο internet χάρη στον απομακρυσμένο έλεγχο με γραπτά μηνύματα (SMS). Επίσης ο έλεγχος της κάρτας SIM σας ενημερώνει για τον νέο αριθμό για να στείλετε μήνυμα σε περίπτωση που έχει αλλαχτεί. Τα μηνύματα που στέλνονται για τον απομακρυσμένο έλεγχο του Cerberus δεν έχουν ειδοποιήσεις και δεν εμφανίζονται στα μηνύματα του τηλεφώνου.
Το Cerberus δεν αδειάσει την μπαταρία, επειδή δεν υπάρχει καμία υπηρεσία που τρέχει στο παρασκήνιο: θα ενεργοποιήθει μόνο αν ζητηθεί απομακρυσμένα και στη συνέχεια θα σταματήσει.

Περισσότερες δυνατότητες για τις συσκευές με root: Πλήρης προστασία απεγκατάστασης (ένας κλέφτης θα μπορέσει να διαγράψει το Cerberus μόνο αν εγκαταστήσει μια άλλη ROM), αυτόματη ενεργοποίηση GPS ακόμη και σε Android > 2.3.3. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα στην ενότητα βοήθεια.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράψετε ένα σχόλιο για κάποια εφαρμογή ή Game που έχετε κάποιο πρόβλημα και δεν σας λειτουργεί

Δημοφιλείς Αναρτήσεις