Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Ultimate Battlefield MOD APK 2.6.1 [Infinite Gold/Coins/Points/Diamonds/Energy/Medikits & More]

TOP ANDROID APPS & MODDED GAMES !!!
Αυτή είναι η τρομερή ζωή της χώρας σας σήμερα. Πριν από χρόνια, δύο διαφορετικές κουλτούρες ζούσαν ειρηνικά, συνυπάρχουν στην ίδια γη, σε ένα πλούσιο περιβάλλον και μια ευημερούσα εμπορίου. Αλλά στη συνέχεια ήρθε ο κατακλυσμός.
Μια καταστροφική κλιματική αλλαγή που προκαλείται, πείνα και απόγνωση, και στη συνέχεια προέκυψε τις διαφορές. Διαμορφώθηκαν δύο στρατούς. Δύο πλευρών που αγωνίστηκαν για τα σπασμένα κομμάτια ενός Χρυσή πολιτισμού, που έχασε πριν από χρόνια.

Είστε ένας διοικητής υπεύθυνος για επίθεση μια ανώνυμη πόλη, ένα από τα πολλά πεδία της χώρας. Χαμηλή πόρους, πολλές ζωές χαθεί..., αλλά θα συνεχίσω να αγωνίζομαι. Η κλαγγή των όπλων υποχρεώνει να σιγάσουν πείνα... είστε ένα εκπαιδευμένο δολοφόνο και θα υπακούει εντολές... ή όχι;



Ultimate Battlefield είναι το αποτέλεσμα των δύο ετών της ανάπτυξης από CodeLabs Studio. Η εμπειρία μας στο κινητό gaming συμπυκνώνεται σε απόλυτη πρώτο πρόσωπο shooter, μας καλύτερο παιχνίδι χωρίς αμφιβολία.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ - ενσαρκώσει έναν ελεύθερο σκοπευτή ή στρατιώτης αντιμετωπίζει μόνος τον εχθρό στη μάχη πρώτης γραμμής; - η επιθετική AI ελεγχόμενη εχθρούς; - διαφορετικά όπλα, προσαρμόσιμη και αναβαθμίσιμο - ρεαλιστική γυρίσματα σας όπλο; - πραγματική 3D γραφικά, βελτιστοποιημένη για μια μεγάλη γκάμα συσκευών; - δημιουργία σας πολύ ιδίων βάσης και αγώνα σε απευθείας σύνδεση!; -Εύκολο να μαθευτεί, δύσκολο να πλοίαρχος; - ΕΝΤΕΛΏΣ δωρεάν.

More info:


Download MOD APK


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράψετε ένα σχόλιο για κάποια εφαρμογή ή Game που έχετε κάποιο πρόβλημα και δεν σας λειτουργεί

Δημοφιλείς Αναρτήσεις