Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Kodi - Σειρές και Ταινίες Online

To Kodi είναι η ιδανικότερη λύση για τη δημιουργία κέντρου πολυμέσων και θεάματος στο σπίτι. Καθώς αναμένεται η έκδοση v18 Leia, στον οδηγό θα δούμε πώς να προσθέσουμε τα νέα κορυφαία Add-ons για ταινίες online και σπορ, που αναπληρώνουν τα γνωστά πρόσθετα που έκλεισαν. Επίσης, βλέπουμε και με ποιον τρόπο μπορούμε να απολαύσουμε όλοι το πιο εύκολο Kodi που είδαμε ποτέ σε Windows και Android TV Box.

Ως γνωστόν, το 2017 ήταν η χρονιά της μεγάλης επίθεσης των εταιρειών στα τρίτα πρόσθετα του Kodi, λόγω του Piracy 3.0. Πολλά γνωστά repos και πρόσθετα αναγκάστηκαν να κλείσουν λόγω του φόβου, αλλά και των αγωγών από τη βιομηχανία του θεάματος.

Κάποια άλλα πρόσθετα κατάφεραν να διασωθούν και να αντέξουν την πίεση. Στις ημέρες μας λειτουργούν ακόμη, ωστόσο, μερικά από αυτά δεν βρίσκονται σε καθόλου καλή κατάσταση.


Για παράδειγμα, μπορούμε αναφέρουμε το γνωστό Covenant, το οποίο δεν υποστηρίζεται πλέον από τους σχεδιαστές του, καθότι αναφέρεται ότι το εγκαταλείπουν. Επιπλέον, έκλεισε και το αποθετήριο "Colossus" που το διέθετε.

ΠΑΤΗΣΤΕ SKIP AD ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ 

πηγή PC STEPS


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράψετε ένα σχόλιο για κάποια εφαρμογή ή Game που έχετε κάποιο πρόβλημα και δεν σας λειτουργεί

Δημοφιλείς Αναρτήσεις